2018-06-07 05:28:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Maradjon teljesen őszinte

Napi horoszkóp június 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön hetedik sorsterületéért felelős planéta egy hatalmas trigont alkot a Holddal, szerelmi érzései felhevülnek a mai napon, töltsön el egy kellemes estét kedvesével. Most édesanyjával is jó a kapcsolata, sőt sok szerencse érheti önt női barátai révén, a jó hangulat biztosított.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Önt a természetes érzékiség és az erős odaadási képesség jellemezi. Művészi tehetsége is van, éppen ezért ma jó ötletnek tűnik egy tárlat meglátogatása, vagy iratkozzon be egy agyagozó, szőnyegszövő vagy restauráló szakkörbe, ahol fejlesztheti kreatív képességét.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön a beszéd és a válaszadás nagymestere, sokoldalú, óriási tudásszomjjal, ma ezt a tehetséget kamatoztathatja, ugyanis egy üzleti tárgyalásra hívják. Megbeszélések szempontjából remek a mai nap, így most sikerre számíthat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma az ön jegyében tartózkodik a Vénusz egy csodálatos fényszöget alkotva a Holddal: ez önt romantikussá teszi. Most tele van vágyakozással, mélyen vágyik a harmóniára, az összeolvadásra, de a fészek melegét is nyújtja. A partnere igazán szerencsés.ű


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Kicsit unja magát a mai nap folyamán, nincs semmi kihívás, semmi izgalmas nem kerül az útjába. Egy-két ismerősét felhív, de elég passzívnak mutatkoznak, önnek pedig nincs kedve humortalan, hideg társasághoz, jobb híján egyedül megy el egy programra.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma igazán ködös gondolkodású, önre nem jellemző módon nincsenek szavai. Ezért legyen nagyon óvatos mindenféle üzleti tárgyaláson, mert fennáll a megtévesztés esélye. Ön maradjon teljesen őszinte.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön imádja a flörtöt és nagyon ügyel a harmóniára, a jó stílusra, a kapcsolatok ápolására, szereti a művészetet. A bolygók biztosítják önnek a jó társaságot, akiknek kíséretében ma elmehet egy kiállításra, vagy színházba.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az ön hetedik sorsterületéért felelős planéta egy kellemes fényszöget alkot a Holddal. Találkozik valakivel, aki még az ön lebilincselő, igen szenvedélyes természetét is felülmúlja, és ön ellenállhatatlan kísértést érez arra, hogy ezt a személyt magához láncolja.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A gondolkodását ma nem a legészszerűbb rend jellemezi, nem túl jó nap a kommunikációra. Úgy tűnik, több benyomás zúdul ma önre, mint amivel meg tud birkózni. Tegye félre az aprólékos, igényes munkát pár napra.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma megpróbál nagyon koncentrált lenni a munkájában, törődik a rendszer egészével, ügyel arra, hogy minden csavar a helyén legyen, szeretne rendet teremteni a káoszban, de a mai nap sajnos mégsem alkalmas erre. A legkisebb stressz is idegfeszültséget okoz és fél a felsüléstől. Önmagát és környezetét is teljesítménykényszer alá helyezi.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma rengeteg energiával rendelkezik, mert a Mars az ön jegyében áll, és képes lesz a mai napra tervezett teendőit megvalósítani. Jellemző vonása a konokság, és meglehetősen szeszélyes módon használja fel a marsi energiákat, hiába akarja az életét a megszokott módon élni, az önben rejlő különcség megakadályozza ebben.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
A mai napon egy koncert vagy egy mozi látogatása örömet okozna önnek, de az is lehet, hogy egy fényképezőgéppel a kezében kiszabadulhat a természetbe, vagy verset olvashat, nosztalgiázhat. Hangsúlyt kaphat ma az alkotókedv, de hajlamos lehet ma a ballépésekre vagy a fellegekben járhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: